BaseLinker přichází i na Slovensko a obchodníky snadno napojí na Mall i Allegro. Díky Mailstepu navíc mohou kompletně outsourcovat logistiku

Praha, 12. května 2022

Praha, 12. května 2022 − Internetové tržiště Mall Partner přináší slovenským obchodníkům další usnadnění prodejů. Nově přináší možnost propojení skrze integrační platformu BaseLinker, která jim umožní snadno a rychle se napojit na Mall i Allegro a v jednom přehledném rozhraní BaseLinkeru se propojit rovněž s největšími e-shopovými řešeními, účetními systémy či logistickými službami. Zároveň mají obchodníci díky spolupráci s Mailstepem, jedním z největších poskytovatelů fulfillmentu, možnost plně outsourcovat svou logistiku, od procesu skladování až po samotnou expedici zásilek ke koncovým zákazníkům. Prodej přes tržiště MALL Partner a expanze napříč regionem je tak pro obchodníky ještě o mnoho snazší a dostupnější než kdy dříve.

Integrační řešení BaseLinker přináší obchodníkům možnost v jednom přehledném rozhraní své zboží zalistovat, odbavit objednávky a případně i zajistit dopravu skrze službu MALL Delivery. Toto řešení je vhodné nejen pro e-shopy, které začínají na MALLu nově prodávat a hledají pro to ten nejsnazší způsob, ale také pro ty stávající, kterým zcela nevyhovuje jejich nynější forma napojení. Přes BaseLinker se navíc obchodníci snadno napojí i na další internetová tržiště včetně největší evropské prodejní platformy Allegro.

„Naši službu aktivně využívá více než 20 000 obchodníků, což z BaseLinkeru dělá největší evropský e-commerce integrátor. Máme za sebou již 15 let vývoje a momentálně nabízíme přes 500 možných integrací. Slovenským obchodníkům tak přinášíme možnost napojit se na všechny MALL marketplacy pomocí jednoduché a spolehlivé platformy, kterou se mohou snadno propojit třeba i se svým účetním a skladovým systémem,“ popisuje Radek Klouda, ředitel BaseLinkeru pro Českou republiku a Slovensko.

Další výrazné usnadnění partnerům přináší také spolupráce MALLu se společností Mailstep, která umožňuje obchodníkům kompletně outsourcovat logistiku a soustředit se tak pouze na provoz samotného e-shopu. Mailstep se postará o celý logistický proces, zajistí tedy skladování zboží i následnou expedici objednávek ke koncovým zákazníkům, a to nejen po České a Slovenské republice, ale do celého světa. Obchodník tak nemusí řešit starosti s nedostatečným skladovacím prostorem nebo přípravou objednávek a může věnovat dostatek času samotnému provozu e-shopu.

Mailstep aktuálně disponuje 45 tisíci m2 skladové plochy a zajišťuje logistiku více než 200 e-shopům, kterým dokáže odeslat objednávky do více než 200 zemí světa. Společnost denně posílá více než 18 000 zásilek, čímž také dosáhne na velmi atraktivní ceny u dopravců. Pro obchodníky na MALLu je tedy partnerství s Mailstepem vítaným bonusem, který jim usnadní práci a pomůže dosahovat kvalitnější zákaznické zkušenosti i potencionálně lepších obchodních výsledků.

„Cílem neustálého vylepšování našeho ekosystému služeb je, aby obchodník měl prodeje na MALLu co nejsnazší a aby zákazník dostal tu nejlepší možnou službu, která je na trhu k dispozici. Integrace s BaseLinkerem je skvělou zprávou, protože obchodníkům přináší nejsnazší možné napojení na internetová tržiště i propojení s největšími e-shopovými řešeními, účetními systémy či logistickými firmami. Mailstep naproti tomu přináší možnost se vůbec nestarat o skladování a expedici zásilek, a přitom mít jistotu, že je o jejich zboží dobře postaráno a včas se dostane k zákazníkovi,“ popisuje výhody integrací ředitel programu MALL Partner Jakub Kováč.

Spolupráce se společností Mailstep i integračním řešením BaseLinker je tak pro MALL dalším krokem k vybudování celého ekosystému služeb, se kterými chce největší české tržiště pomáhat slovenským obchodníkům růst, umožnit jim nabízet ten nejlepší možný zákaznický servis a třeba také urychlit zmíněnou zahraniční expanzi.

Kromě těchto novinek mají obchodníci v rámci programu MALL Partner k dispozici také službu MALL Delivery, která jim umožňuje připravené objednávky snadno, kvalitně a bez papírování dopravit k českým i slovenským zákazníkům, nebo MALL Financing, díky níž snadno získají finance pro vlastní růst či snadnou expanzi do zahraničí.

Pro více informací kontaktujte, prosím:

Pavla Hobíková, MALL Group

E-mail: pavla.hobikova@mallgroup.com