Další aliance významných e-shopů

Praha, 9. listopadu 2003

Společnosti Internet Mall, a.s. a Zero One, s.r.o. uzavřely dohodu o marketingové spolupráci. Společnost Zero One, s.r.o. zařadí svůj internetový obchod showpark.cz (donedávna e-store.cz) do nákupní galerie Internet Mall. Ve všech internetových obchodech Internet Mall jsou umístěny vzájemné odkazy.

Obdobným způsobem se nákupní galerie Internet Mall již v únoru letošního roku rozšířila o obchody Multimarket.cz a Kosmas.cz. „Ukázalo se, že je to cesta správným směrem. Zákazníci oceňují především šíři nabídky a Internet Mall je pro ně garantem, že o ně bude dobře postaráno. Hudbu a film jsme v nákupní galerii postrádali a místo nákladného a neefektivního budování vlastního obchodu jsme dali přednost partnerství s odborníky, kteří v tomto oboru podnikají již řadu let,“ uvádí Ondřej Fryc, předseda představenstva akciové společnosti Internet Mall.

„Těmito formami spojení se snažíme usnadnit zákazníkům orientaci na internetu a zejména doporučit kvalitní, renomované a spolehlivé obchody“ dodává Ivan Varhaník, zástupce provozovatele obchodu ShowPark.cz.

Společnost Internet Mall

Internet Mall je internetová nákupní galerie, která pod jednou střechou sdružuje specializované obchody, které kromě vlastního prodeje nabízejí svým zákazníkům i kompetentní odborné poradenství a postupně rozšiřují sortiment a portfolio doplňkových služeb.

Společnost Internet Mall, a.s. provozuje internetovou nákupní galerii www.mall.cz, jejíž součástí dosud byly její vlastní internetové obchody www.bilezbozi.cz, www.mp3store.cz, www.fotoexpert.cz, www.audioexpert.cz, www.videoexpert.cz, www.pcexpert.cz, www.mobilka.cz a partnerské obchody www.multimarket.cz a www.kosmas.cz.

Internetový obchod showpark.cz (bývalý e-store.cz) společnosti Zero One s.r.o. patří mezi nejvýznamnější obchody s hudebními a filmovými nosiči na českém internetu